Yritys

Tietoa yrityksestä.

Kahvila-konditoria Kultainen Tuoksu Oy:n nimi periytyy vuosilta 1992-2002, jolloin Leila Lindqvistin perustama yritys Kotileipomo Kultainen Tuoksu toimi Perttelin Hähkänällä.
    18.6. 2004 Erja Keskimäki ja Leila Lindqvist ostivat entisenä peltisepänliikkeenä, silloisena varastorakennuksena toimineen rakennuksen Salon Inkerinkadulta. Noin 6kk remontoimisella Kultainen Tuoksu avasi uuden toimipisteensä 2.1.2005.
   Rakennuksen on suunnittellut 1940 luvun lopulla Salolainen Aarne Hento ja rakentanut Rafael Pohjansalo Tammikuussa 1950. Rakennuksen poikkeuksellisen muotonsa ansiosta on kahvilaan saatu monta ikkunapaikkaa. Kahvila-konditoria erottuu edukseen kilpailijoistaan avaran ja viihtyisän salinsa avulla. Kahvilaa on sisustettu muun muassa antiikilla, myös kokoushuone tai kabinetti on verhoiltu perinteitä kunnioittaen.
   Syyskuussa 2013 pääsimme Salon ainoana vanhana rakennuksena Euroopan rakennusperintöpäivien julkaisuun "Eläköön Rakennus, Uusi käyttötarkoitus - uusi elämä" - Lataa PDF-tiedostona.
    Tänä päivänä Kultainen Tuoksu työllistää täysipäiväisesti neljä osaavaa ammattilaista.

Yritys